Hajmási Péter, Hacsek és Sajó látogatóba készül Önökhöz. Mikor, melyik rendezvényükön tudják fogadni Őket?

.................................. Itt megrendelhetik az előadásokat!

Keszekusza varázspálcája

Thuróczy Katalin- Arany Tamás

Keszekusza Varázspálcája

öko mesemusical

Természet védelmi zenés mesejáték

Pontosabban: Zenés, öko játék!

 

Szereplők:

Keszekusza Varázsló: Várfi Sándor

Teszetosza Manó: Arany Tamás/ Hompok Tamás

Pillangó Bednai Natália

Katicabogár: Szilvássy Judit

Hangya/százlábú: Hompok Tamás/ Habány Tamás

A Mese megtanítja a gyermekeknek, hogy nagyon fontos megvédeni a természetet, vigyázni az állatokra és a növényekre. Mindez egy órában, gyönyörű zene kíséretében, humoros kedves szereplőkkel.

Keszekusza varázsló és segédje, Teszetosza manócska az Erdőben élnek.

Teszetosza manócska szerelmes Pillangóba, aki sérült szárnyai helyett újakat kért a varázslótól. Ám a kismanó azt szeretné, ha Pillangó az erdőben maradna, így elrejti Keszekusza varázspálcáját, hogy az ne tudjon új szárnyakat adni az imádottjának. Teszetosza manó terve beválik, Pillangó az erdőben marad…

De mihez kezd a varázsló a pálcája nélkül? És hová rejtette Teszetosza a varázspálcát? Eközben az erdő lakóinak gondjai szaporodnak, amikor embergyerekek jelennek meg az Erdőben, akik eldobálják a szemetet, letördelik az ágakat és eltapossák a bogarakat.

Mi lesz ennek a vége?

Gyere és járj utána.

 

Tanulságos és vidám mese, szép dalokkal és táncokkal, amely interaktív módon bevonja a gyerekeket is az előadásba.

 

 Ára

Az előadás megtekintését 6 éves kortól ajánljuk.  Óvodásoknak, alsó tagozatos iskolásoknak, művelődési házakban hétvégi családi mesenapra.

MESÉK

ZENÉS MESE ELŐADÁSOK, INTERAKTÍV ZENÉS JÁTÉKOK

smiley

Utazás a világ körül   Interaktiv játék a gyerekekkel

A nagy utazó, Marco Polo, elindul, hogy a gyerekekkel újra felfedezze a világot. Két aranyos bajtársa, Bolhás és Mirci is elkísérik. Marco elmeséli a gyerekeknek eddigi izgalmas kalandjait, Mirci és Bolhás elmondják, hogy a gyerekek segítségével a Föld összes kontinensére ellátogathatnak. Kiderül, hogy Marco nem is hallott Amerikáról. Megismerik minden kontinens állat- és növényvilágát, éghajlatát és az ott élő emberek kultúráját, sok zenével és játékkal kiegészítve.Mirci: Gaál Diána
Bolhás: Bednai Natália
Marco: Szilvássy Dániel

zene: Szilvássy Dániel
Diszlet jelmez: Bednai Natália
Rendezte: Bednai Natália

Élő zenés előadás gitárszó kíséretében ismert gyermekdalokkal. Miután ez egy interaktív mesébe foglalt játék kb. 1 óra a hossza.
Különböző más rendezvényekre bérleten kívüli előadásként rendelik, szabadtérre is kiváló előadás. Diszltettel jelmezzel.
Ára

Fesztiválokra, kisebb létszámú előadásra, interaktív mese!

Szeretik a gyermekek, nagyon bevonjuk őket a mesébe

smileysmiley

Thuróczy Katalin- Arany Tamás

Keszekusza Varázspálcája öko mesemusical

Természet védelmi zenés mesejáték.    Pontosabban: Zenés ÖKO JÁTÉK !

 

Szereplők:

Keszekusza Varázsló: Várfi Sándor

Teszetosza Manó: Arany Tamás/ Hompok Tamás

Pillangó: Bednai Natália

Katicabogár: Szilvássy Judit

Hangya/százlábú: Hompok Tamás/ Habány Tamás

A Mese megtanítja a gyermekeknek, hogy nagyon fontos megvédeni a természetet, vigyázni az állatokra és a növényekre. Mindez egy órában, gyönyörű zene kíséretében, humoros kedves szereplőkkel. Keszekusza varázsló és segédje, Teszetosza manócska az Erdőben élnek.

Teszetosza manócska szerelmes Pillangóba, aki sérült szárnyai helyett újakat kért a varázslótól. Ám a kismanó azt szeretné, ha Pillangó az erdőben maradna, így elrejti Keszekusza varázspálcáját, hogy az ne tudjon új szárnyakat adni az imádottjának. Teszetosza manó terve beválik, Pillangó az erdőben marad…

De mihez kezd a varázsló a pálcája nélkül? És hová rejtette Teszetosza a varázspálcát? Eközben az erdő lakóinak gondjai szaporodnak, amikor embergyerekek jelennek meg az Erdőben. Akik eldobálják a szemetet, letördelik az ágakat és eltapossák a bogarakat.

Mi lesz ennek a vége?

Gyere és járj utána.

 

Tanulságos és vidám mese, szép dalokkal és táncokkal, amely interaktív módon bevonja a gyerekeket is az előadásba.

 

Ára

Az előadás megtekintését 6 éves kortól ajánljuk.

smileysmileysmiley

Boros György- Bednai Natália

MAZSOLA ÉS TÁDÉ VAKÁCIÓJA!  zenés mesejáték egy felvonásban!


 Szereplők:

Mazsola: Habány Tamás
Tádé: Kósa Dénes
Cicamica: Bednai Natália
Manócska: Gaál Diána
Morzsa Kutya: Zsiga László
 
Zene: Boros György László
Díszlet: Gáliczki László
Jelmez: Gaál Diána
Rendezte: Bednai Natália


Mazsola nem akar hinni a szemének, még mindig tél van és hideg, amikor már jöhetne a nyár!! Manócska pedig biztatja, hogy nemsokára fürödhetnek a kedvenc tócsájukban és kedvükre játszhatnak. Mazsola kedve percről-percre romlik, amikor is hirtelen ott teremnek a várva várt barátok és egy hatalmas nyári vakációt töltenek együtt. Persze sok-sok kalandba és kalamajkába keverednek. A legfontosabb hogy az igaz barátokra mindig számítani lehet a nehéz helyzetekben is. Főleg Manócskára aki felejthetetlen élményt nyújt a kis utca lakóinak. Sok-sok izgalom, humor és kedves dalok várnak a gyermekekre!

 

smileysmileysmileysmiley

Boros György lászló

Macskakirály
mesemusical


Katica: Gaál Diána/Boros Eleonóra
Macskacicó: Habány Tamás
Sárkány/Ördögazt: Zsiga László
Sárkányné, Banya, Ördögezer: Kelemen Krisztina
Róka/Ördög7+8: Bednai Natália/Koródy Klaudia

zene és szöveg: Boros György László
Koreográfia: Boros Eleonóra
Jelmez: Kiszely Melinda
Diszlet: Boros György László

Rendezte: Bednai Natália

Katica, a talpraesett hajadon, s a mellészegődött Macskacicó, fontos céllal keltek útra. Hollófernyiges, a gonosz sárkány elrabolta a déli szelet, s emellett még János királyt, az ország uralkodóját is eltüntette, így addig nem lesz tavasz, míg valaki vissza nem szerzi a szelet a sárkánytól.
A sárkány kastélyához vezető út, pedig nem csak hosszú, hanem veszélyes is. Csapdák, ördögök, boszorkányok szegélyezik, de az igazi próba csak Hollófernyiges kastélyában kezdődik; Katicának vitézzé kell válnia, hogy túljárhasson a gonosz sárkány eszén. Macskacicón pedig sokkal több múlik, mint azt valaha is sejtette.
Ám, ahogy a népmesékben megszokott, itt sem véresen komoly a helyzet, a félelmetes ellenségek gyakran mulatságosan ostobák, s az izgalom sokszor nevetéssel párosul. A történetet egyszerű, szerethető dalok fűszerezik, s teszik minden korosztály számára élvezetes kikapcsolódássá.

 

smileysmileysmileysmileysmiley

Bor Viktor- Csík Csaba


VUK a kisróka

zenés mesejáték 
 
Vuk - Kósa Dénes
Karak - Várfi Sándor
Csele - Szilvási Judit
Sut - Habány Tamás
Nyau - Bednai Natália
Vahur - Szabó Gyula
Cin - Rácz Csilla
 
Rendező - Csík Csaba
 
Vuk, a rókakölyök nyolcadmagával jött a világra egy tóparti "rókavárban". A rókaszülők szürkülettől hajnalhasadtáig vadásznak, hogy az örökké éhes apróságokat jóllakassák. A rókacsaládot egy a vadász és kutyája elpusztítja. Egyedül Vuk éli túl a támadást. Vuk örökölte nagyapja legendás hírű vérét, szimatát, vadászszenvedélyét. Nagybátyja, a magányos Karak pártfogásába veszi, s a kis rókát könnyedén tanítja meg a szabad portyázók életének minden fortélyára. Vuk remek tanítvány, s hamarosan túltesz tanítómesterén. Egyik éjszakai zsákmányszerző körútjuk során a vadász kertjébe is eljut, s rátalál Cselére a rókalányra, majd Karak segítségével kiszabadítják a fogságból. Nemsokára Karak is áldozatul esik az emberek vadászszenvedélyének. Így Vuk és Csele együtt éli tovább a vadonbéli állatok szabad, veszélyekkel teli, de mindenképpen csodálatos életét.

 

smileysmileysmileysmileysmileysmiley
Csukás István - Darvas Ferenc

ÁGACSKA

zenés mesejáték

 

Ágacska - Bednai Natália

Pösze egér - Borbély Brigitta

Dani kacsa - Kósa Dénes

Berci béka - Kurkó József

Festő - Arany Tamás

 

Rendező - Kökényessy Ági

 

Gabó-Manó, festő és az Ő játszótársai gyönyörű csodákat varázsolnak:

"Jászuk azt, hogy erdő vagyunk,
Zöld levélből van a hajunk,
Testből testbe száll a lélek,
Ami holt volt, vígan éled."

Gomba, virág, lepke, béka lesz a játszótársakból, a tárgyak életre kelnek... A festő viharos szelet fúj, s a szél letőri Ágacskát a fáról... Kacsák totyognak be hápogva, Pösze egér fúj harcias indulót, mindnyájan futnak, lebegnek, elbolondoznak Ágacskával, aki nagyon-nagyon szeretné tudni, hogy voltaképpen ki is ő. Nem virág, nem gomba, nem lepke, nem ember és nem is kacsa, hanem kicsoda? Ágacska nem nyughatik, egyre csak vádorol, egészen addig, míg, meg nem tudja, kicsoda is ő. Végül Gabó-manó árulja el neki, hol a helye a világban, és mondja, hogy "Együtt hisszük és együtt álmodjuk az életet! Légy az, ami vagy; Ágacska, mert az öreg platánfa csak akkor él tovább, ha te visszatérsz. Hív téged, vár téged." És Ágacska visszamegy az erdőbe...

 

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Lyman Frank Baum - Kósa Dénes

ÓZ, A NAGY VARÁZSLÓ
   zenés mesejáték

 

Dorothy -Bednai Natália

Toto, Óz, Henrik bácsi - Németh Gábor

Madárijesztő, mumpic - Hompok Tamás

Bádogember, mumpic: Kurko József-Szabo Gyula
Oroszlán, mumpic -Kósa Dénes
Jó és rossz boszorkány, Emmi néni: Boros Eleonóra

Rendező - Bednai Natália

 

Dorkát egy forgószél Óz birodalmába repíti Toto kutyájával, ahol a Jó Boszorkány tudatja vele, hogy elpusztította a Gonosz Keleti Boszorkányt. Dorka megkapja a Jó Boszorkánytól a Gonosz Keleti Boszorkány Ezüst Cipellőjét, ám a Gonosz Nyugati Boszorkány - a Gonosz Keleti Boszorkány húga - megharagszik Dorkára, és vissza akarja szerezni tőle a varázscipőket. A Sárgaköves Úton Dorka elindul Smaragdvárosba, hogy találkozzon Ózzal, a nagy varázslóval, hogy megkérje őt, repítse haza Kansas-be. Útközben találkozik a Madárijesztővel, aki arra vágyik, hogy észt kaphasson, a Bádogemberrel, aki szív után vágyakozik, és a gyáva Oroszlánnal, aki bátorságot szeretne. Így már öten mennek együtt Smaragdvárosba, Óz, a nagy varázsló birodalmába. A Gonosz Boszorkány elrabolja a lányt, hogy barátait távol tartva legyőzhesse őt. Ám Dorka végül felülmúlja a Gonosz Boszorkányt. A nagy Ózról pedig kiderül, hogy szélhámos. De végül a Jó Boszorkány segítségével mindenki megkapja, amire vágyott, Dorka pedig végre hazajut...

 

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley
Találkozás a Mikulással!

zenés előadás a Pódium Színház művészeivel

Mikulás: Szilvási Dani
Bözsi krampusz: Bednai Nati
Lujza Krampusz: Gaál Diána


Mint minden évben most is megérkezik a Mikulás, aki a gyerekek segítségével elröpül a mesevilágba és egy órában gyönyörű dalokkal
jól érezzük magunkat. A krampuszok meg rosszalkodnak, táncolnak, énekelnek.

…………… forint +áfa+utiköltség

 

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

A csillogó Karácsonyfa

karácsonyi zenés mesejáték

 

szereplők:

Kislány: Gaál Diána

Apuka: Habány Tamás

Álom Manó: Deák Gábor

Kisegér: Kis Enikő

 

Karácsony közeledésével Cili egyre izgatottabb lesz, megígéri apukájának, hogy jó kislány lesz. Akkor még nem sejti, hogy találkozik álom manóval aki egy kicsit felborítja a dolgokat és csintalankodásával sok galibát okoz. Végül Cilinek gyönyörű karácsonya lesz, mert kisegér pajtása megsegíti.

OKTÓBERI kedvezményes
OKTÓBERI kedvezményes

 

Október hónapban az alábbi időpontokra tudunk kedvezményesen műsort ajánlani:

 

Okt. .........  Hétfő

Okt. .........  Kedd

Okt. .........  Szerda

Az Idősek Hónapja alkalmából Nyugdíjas klubok, Idősotthonok kérhetik emailen, telefonon a lehetőséget.

OPERETTRŐL-OPERETTRE

A legismertebb magyar operett dalok Kálmán Imrétől Fényes Szabolcsig. 

Válogatás: A Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Mágnás Miska, Maya c. operettekből, pl: Szép város Kolozsvár..., De jó is lenne..., Húzzad csak..., Bőg a tehén..., Sylvia belépője..., Hajmási Péter..., Hoppsza Sári...;

 

Okt. .........  délelőtt

Okt. ..........  délelőtt

Kistelepülések számára ajánljuk fel a kedvezményes időpontokat.

Utazás a világ körül Interaktiv játék a gyerekekkel

A nagy utazó, Marco Polo, elindul, hogy a gyerekekkel újra felfedezze a világot. Két aranyos bajtársa, Bolhás és Mirci, is elkísérik. Marco elmeséli a gyerekeknek eddigi izgalmas kalandjait, Mirci és Bolhás elmondják, hogy a gyerekek segítségével a Föld összes kontinensére ellátogathatnak. Kiderül, hogy Marco nem is hallot. Amerikáról. Megismerik minden kontinens állat- és növényvilágát, éghajlatát és az ott élő emberek kultúráját sok zenével és játékkal kiegészítve.Mirci: Gaál Diána
Bolhás: Bednai Natália
Marco: Szilvássy Dániel

zene: Szilvássy Dániel
Diszlet jelmez: Bednai Natália
Rendezte: Bednai Natália

Élő zenés előadás gitárszó kíséretében ismert gyermekdalokkal, miután ez egy interaktív mesébe foglalt játék kb 1 óra hossza
Különböző más rendezvényekre bérleten kívüli előadásként rendelik szabadtérre is kíváló előadás
Diszltettel jelmezzel
Ára: megbeszélés szerint

Fesztiválokra kisebb létszámű előadásra interaktív mese! Szeretik a gyermekek nagyon bevonjuk őket a mesébe